Dekorativ pil

Däckverkstad Stockholm

Håbo Bilvård erbjuder en fullständig däckservice för personbilar. Vår kunniga personal är specialiserad på allt inom däck och fälgar. Vi tillhandahåller däckbyte, montering, balansering och däckförvaring och vi arbetar med bilar från alla märken och årsmodeller. Vi är återförsäljare för de flesta välkända däckmärkena på marknaden såsom Michelin, Goddyear, BF Goodrich, Kumho, Continental, Nokian, Tigar och Hifly till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder även ett mycket brett fälgsortiment från bl. a. Svenska Fälg, Specialfälgar, Rautamo & OCL Brorssons.

Våra däckverkstäder

Välkommen till vår verkstad för professionell däckservice – vi hjälper dig med allt du behöver för att din bil ska rulla säkert och bekvämt året runt!

Tjänster inom däckservice

Hjulskifte

Slipp besväret med att byta däck själv och få tid till annat! Vi ser till att däcken monteras korrekt, att lufttrycket är precis som det ska vara och vi kontrollerar även mönsterdjupet för att säkerställa att dina däck är säkra och lagliga.

Läs mer om hjulskifte.

Däckhotell

Genom att använda vårt däckhotell skapar du inte bara mer plats i ditt förråd, utan förlänger även livslängden på dina däck. På vårt däckhotell ser vi till att dina däck förvaras under goda förhållanden, skyddade från temperaturväxlingar, fukt och solljus som kan påverka gummits kvalitet.

Omläggning

När vi gör en omläggning ser vi till att dina nya däck monteras korrekt på fälgen för bästa prestanda och säkerhet.

Däckbalansering

När vi balanserar dina däck ser vi till att vikten fördelas jämnt över hjulet, vilket minskar vibrationer och slitage. Detta ger inte bara en mjukare och bekvämare körning, utan skyddar också både dina däck och bilens fjädring från onödigt slitage.

Däckreparation

När vi utför däckreparation ser vi till att ditt däck återställs till full funktion och säkerhet. Oavsett om det rör sig om en punktering eller mindre skador, inspekterar vi noggrant däcket för att identifiera problemet och reparerar det med professionell precision. Detta sparar dig kostnaden för att köpa nya däck i onödan.

Varför du ska välja Håbo Bilvård för din däckservice?

Med över 40 års erfarenhet inom bilvård och långvariga samarbeten med stora aktörer som Volvo-återförsäljaren Bra Bil, vet vi på Håbo Bilvård vad som krävs för att ge din bil bästa möjliga service. Vi är ett familjeföretag i andra generationen och har byggt upp ett rykte baserat på hög kvalitet och personlig service. Våra däckexperter tar hand om allt från montering och balansering till däckreparation och förvaring, så att du kan känna dig trygg på vägarna året runt. Vårt engagemang för både kunden och miljön gör oss till ett självklart val för din däckservice.